2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Davis megvédte a magyar lemezlovasok becsületét a New York-i közönség előtt
Davis megvédte a magyar lemezlovasok becsületét a New York-i közönség előtt

Davis megvédte a magyar lemezlovasok becsületét a New York-i közönség előtt

Davis megvédte a magyar lemezlovasok becsületét a New York-i közönség előttBudapest, 2010. március 9. A kivételes tehetségekből álló Nite Force DJ csapat legfiatalabb tagját hívta meg a New York-i Pacha klub egy vendégfellépés erejéig a „Toolroom Knights NYC” éjszakák egyéves születésnapi ünnepségére. A hivatalos felkérésben nem szerepelt a nagyteremben való fellépés, azonban a klub vezetőségének annyira tetszettek Davis mixei, hogy felajánlották neki a nagyszínpadot.

A New York-i sikertörténet körülményei szerint, Davis felelősséget vállalt fellépésének eredményéért, hiszen a buli sikertelensége esetén sem őt, sem senki mást nem hívtak volna többet a Pachába a magyarországi DJ csapatból. A fiatal lemezlovas tehetségnek köszönhetően a kivívott pozíciót megtartotta, sőt az éjszaka olyannyira jól sikerült, hogy a klub vezetősége kiutaztatja Davist és a Nite Force DJ csapat tagjait a Miamiban megrendezendő Winter Music Conference -WMC- zenei fesztiválra, ahol helyet biztosít a Pacha és Rise FM színeiben történő fellépésükhöz.

Nikola, a Nite Force csapat ugyancsak nemzetközileg elismert tagja, hiszen zenei alkotásainak és mixeinek köszönhetően ő az egyetlen, akit közvetlenül hívtak meg a világ legnagyobb és legjelentősebb zenei fesztiváljára.

A Winter Music Conference keretein belül, immár jubileumi, 25. alkalommal rendezik meg a zenei világ egyik legnagyobb éves seregszemléjét. A zeneipar vívmányait 5 napon keresztül felvonultató rendezvénysorozat volumenét a tavalyi év számadatai is hűen demonstrálják: 1910 művész és DJ; 62 ország 3.552 hivatalos delegáltja, illetve több mint 70.000 érdeklődő látogatta a közel 500 programot. A konferencia évről-évre bebizonyítja, hogy a zene, mint a világ legelérhetőbb művészeti formája képes áthidalni a gazdasági, földrajzi és társadalmi különbségeket.

 

Davis fellépéséről itt tekinthető meg egy rövid amatőr felvétel:

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek