2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF

Bevállalós fotókon Judy

Sosem látott képek láttak napvilágot Judyról. Az énekesnő nemrég egy tudományos formulának köszönhetően kevesebb mint 4 hónap alatt fogyott le 50 kilóra, és úgy érezte, itt az ideje, hogy ledobja a textilt.

 

 

 

Judy szégyenlős típusnak tartja magát, most mégis úgy döntött, hogy bevállal egy különleges, fürdőruhás fotózást. Sokszor kérték fel hasonlóra, de most először mondott igent egy szexi képsorozatra.

„Szégyenlős típus vagyok, nem nagyon járok strandra, szerintem évek óta nem voltam még a Balcsinál sem, maximum a saját kertünkbe merészkedtem ki fürdőruhában. Külföldön ugyan strandoltam, az igazság azonban az, hogy kevesen láttak eddig lenge öltözékben, mert rendkívül zavarban tudok lenni. Amikor fiatalabb voltam, akkor is inkább ruhában éreztem magam biztonságban” – kezdte Judy, akinek azonban nemrég rendkívül nagy változás állt be az életébe.

„Egy tudományos formulának köszönhetően nemrég, viszonylag rövid idő alatt 10 kilótól szabadultam meg. A napi adagomban van egy zsírbontó reagens, ami szinte kemencévé alakítja a testemet, így fizikai erő kifejtése, tehát komolyabb mozgás nélkül is elindul a zsírtörés. Sőt ez az anyag képes blokkolni az éhségközpontot is, szóval velem csodát tett! Ez az első kúra, amit nem adtam fel és hétről hétre látszott az eredmény. Így most szívesen nézek a tükörbe, mert látom, hogy sokkal jobban áll a fürdőruha, másképp mutatok majd idén nyáron. Persze elsősorban magamnak szeretnék tetszeni, ha én magabiztos vagyok, akkor tetszem majd másnak is. Ráadásul nem csak vékonyabb lettem, de hosszú évek után az emésztésem is jól működik, ebben egy másik anyag, egy vákuumrost segített, kipucolt mindent, amire nincs szükség. Úgy érzem a férjemnek is igénye, hogy jól mutassak mellette, de az is lehet, hogy valójában inkább az én belső szükségletem. Soha az életben nem készültek rólam ilyen képek, kaptam korábban is felkéréseket, de azokat nem vállaltam el a szemérmességem miatt. Most, hogy közelebb vagyok az ötvenhez, még nehezebb megmutatni magam, ám úgy érzem, még nagyobb dolog, amit elértem, és igenis büszke vagyok rá. Sokan ugyanis azt mondják, hogy túl a negyvenen és egy gyereken egy nő ne mutogassa magát, szerintem ezek az emberek csak irigyek! Nyugodtan legyen egy anyuka is büszke magára! Most megmutatom, ez az én testem, és igenis büszkén tudom vállalni!” – magyarázta Judy.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…