2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Clint Eastwood a legnépszerűbb filmsztár Amerikában
Clint Eastwood a legnépszerűbb filmsztár Amerikában

Clint Eastwood a legnépszerűbb filmsztár Amerikában

Clint Eastwood a legnépszerűbb filmsztár AmerikábanClint Eastwoodot választották az amerikai nézők 2009 legnépszerűbb filmcsillagának, aki a három éve első helyen álló Denzel Washingtontól vette át a vezetést – derült ki a Harris Interactive éves felméréséből. A rajongók véleménye alapján összeállított listán a legnépszerűbb tévés személyiség Oprah Winfrey lett. A tévés lista második helyét a Fox News konzervatív hírtévé kommentátora Glenn Beck foglalhatta el, míg a harmadik Jay Leno televíziós személyiség lett, aki tizenhét éven át vezette az NBC csatorna Tonight Show című színes beszélgetőműsorát. A filmes népszerűségi listán a rendező-színész Eastwoodot Johnny Depp követi, az eddigi befutó Denzel Washington pedig a harmadik helyre szorult vissza.

A Harris-lista történetében John Wayne az egyetlen színész, akinek még halála után is sikerült bekerülnie a legnépszerűbbek tízes csoportjába. A harminc éve halott western legenda idén a hetedik helyet szerezte meg.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek