2024. 10. 24. csütörtök

Salamon
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Hírek » Bulvár » Clint Eastwood a legnépszerűbb filmsztár Amerikában
Clint Eastwood a legnépszerűbb filmsztár Amerikában

Clint Eastwood a legnépszerűbb filmsztár Amerikában

Clint Eastwood a legnépszerűbb filmsztár AmerikábanClint Eastwoodot választották az amerikai nézők 2009 legnépszerűbb filmcsillagának, aki a három éve első helyen álló Denzel Washingtontól vette át a vezetést – derült ki a Harris Interactive éves felméréséből. A rajongók véleménye alapján összeállított listán a legnépszerűbb tévés személyiség Oprah Winfrey lett. A tévés lista második helyét a Fox News konzervatív hírtévé kommentátora Glenn Beck foglalhatta el, míg a harmadik Jay Leno televíziós személyiség lett, aki tizenhét éven át vezette az NBC csatorna Tonight Show című színes beszélgetőműsorát. A filmes népszerűségi listán a rendező-színész Eastwoodot Johnny Depp követi, az eddigi befutó Denzel Washington pedig a harmadik helyre szorult vissza.

A Harris-lista történetében John Wayne az egyetlen színész, akinek még halála után is sikerült bekerülnie a legnépszerűbbek tízes csoportjába. A harminc éve halott western legenda idén a hetedik helyet szerezte meg.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp