2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Brad Pittről és Liptai Claudiáról fantáziál a legtöbb magyar

Brad Pittről és Liptai Claudiáról fantáziál a legtöbb magyar

A magyar nők Brad Pittről, a férfiak Liptai Claudiáról fantáziálnak a Szallas.hu legfrissebb felmérése szerint, amelyben azt kérdezték, melyik hírességet vinnék magukkal egy romantikus hétvégére. Míg a celebek többsége csak egy-egy korosztály vágyálmaiban szerepel, van néhány olyan híresség is, akivel mindenki szívesen eltöltene néhány intim percet.

A Szallas.hu legfrissebb felmérésében azt kérdezte a magyar internetezőktől, hogy ha tehetnék, melyik hírességgel töltenének el egy romantikus hétvégét. Nem meglepő, hogy a titkos vágyálmainkban többnyire külföldi sztárok szerepelnek, igaz, magyar celeb is bekerült a TOP3-ba mindkét nem listáján. A hölgyek számára Brad Pitt az abszolút favorit, Vastag Csaba a második helyen áll George Clooney előtt. Az urak viszont a magyar nőket kedvelik leginkább – Liptai Claudia lett a toplistájukon az első, Angelina Jolie és Shakira csak a dobogó második és harmadik fokáig jutott.

Van, aki mindenkinek bejön?

„Több mint 11 ezer válasz alapján azt látjuk, hogy vannak olyan celebek, akik egy-egy korcsoportban kiugróan magas népszerűségnek örvendenek, de más korosztályok számára kevésbé vonzóak” – magyarázta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője. A hölgyek közül például Ian Somerhalderről a vámpírkorszakból még ki sem nőtt fiatal lányok fantáziálnak, míg Richard Gere a 40 év felettieknél kezd népszerű lenni, és az ötvennél idősebb hölgyeknél már vezeti a toplistát. A férfiaknál hasonló a helyzet: a 25 év alattiak Emma Watsonért rajonganak inkább, míg Ördög Nórával inkább az 50 év felettiek szeretnének kettesben maradni.

„Vannak azonban olyan hírességek is, akikkel minden korosztály szívesen eltöltene néhány bensőséges percet. Ilyen szempontból Angelina Jolie és Brad Pitt tökéletes álompárt alkot: a duó valamelyik tagja minden korosztály népszerűségi listáján negyedik vagy jobb helyezést kapott” – mondta Szigetvári József. A magyar hírességek közül ezt a teljesítményt senkinek sem sikerült elérnie. Dukai Regina ugyan a fiatal férfiaknál még népszerű, de a 30-as, 40-es éveik után az urak inkább Liptai Claudiához pártolnak át. A hölgyek körében pedig Vastag Csaba csak a 35 év alattiaknál abszolút első, a 40-50 év közöttieknél már csak a 6. helyen áll, az 50 év felettieknél pedig a 10-es toplistából is kiszorult.

Kell a romantika

A Szallas.hu több felmérése bizonyítja, hogy romantikus nemzet a magyar: az álomkikapcsolódásra a legtöbben egy meghitt szállodába utaznának, ahol a közös fürdőzés mellett leginkább kényeztető szolgáltatásokat vennének igénybe. Romantika tekintetében a luxus a hölgyek számára fontosabb: a férfiak közül arányaiban többen mondták, hogy egy eldugott panzió is megteszi, csak végre kettesben lehessenek a párjukkal, míg a nők határozottabban döntenének a több extra szolgáltatást kínáló szállodák mellett. „A kényeztető és wellness üdülések szezonja éppen most, a hideg őszi napokon tetőzik, az október 23-ai hosszú hétvégén a romantikus szállodákban valószínűleg teltház lesz” – tette hozzá Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.


A 3 legvonzóbb híresség a magyar nők számára:
Brad Pitt
Vastag Csaba
George Clooney

A 3 legvonzóbb híresség a magyar férfiak számára:
Liptai Claudia
Angelina Jolie
Shakira

Fotó forrás:facebook.com

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek