2024. 10. 3. csütörtök

Helga
1 EUR 401 HUF
1 GBP 476 HUF
Kezdőlap » Borbély Alexandra: „A családomat sajnos nem kerülték el a tragédiák”

Borbély Alexandra: „A családomat sajnos nem kerülték el a tragédiák”

Borbély Alexandra élete eddigi legnehezebb főszerepével ismerkedik, volga német, azaz egy holt nyelven tanul tengernyi szöveget. Bár a rendező betegsége miatt egyelőre eltolták a rigai és tallinni forgatást, a színésznő teljes erőbedobással készül a kihívásra.

Gretának, akit játszik, a film elején meghal a hétéves kislánya. „Lelkileg, nyelvileg, mindenhogy nagyon nehéz szerep. Ehhez képest a Testről és lélekről, vagy a szlovák film, amelyben egy nehéz sorsú özvegyet játszottam, könnyűnek tűnnek. A családomat sajnos nem kerülték el a betegségek, a tragédiák, és néha arra gondolok, vagy azt merem remélni, hogy nekem nem lesz ilyen nehéz sorsom, engem megkímél tőlük a való élet” – mesélte az új feladat kapcsán Borbély Alexandra a 75 éves Nők Lapja címlapinterjújában.

A beszélgetésben azt is elárulta, hogy ez volt élete eddigi legnehezebb nyara. „Sok minden most jön ki rajtam, például, hogy mennyire magányosnak érzi magát az ember anyaként, főleg, ha a legjobb barátnői pont nem itt tartanak. Most is szeretek velük lenni, de olyan szívesen megosztanám valakivel a gyerekekkel kapcsolatos apróságokat nap mint nap. Úgy rázúdítanám valakire, és hagynám, hogy ő is rám zúdítsa. De most csoda történt, ugyanis a bölcsis szülőin megismerkedtem egy szülőpárral, akinek két ikerlánya van. Szintén októberben születtek, mint a mieink, és mindannyian egy csoportba fognak járni. El is mentünk együtt játszótérre, és csak kérdezgettük egymást és nem győztünk rácsodálkozni, mennyire ugyanabban vagyunk. Azóta jobban vagyok. Felért egy terápiával” – tette hozzá.

Alexandra arra is kitért, hogy gondoskodik róla, hogy férjével, Nagy Ervinnel kettesben is tölthessenek időt. „Próbáljuk úgy alakítani, hogy havonta egyszer legalább egy éjszakára elmenjünk. Ez nehéz, de ha nem oldjuk meg, akkor egyhelyben toporgunk. Én inkább ezt választom, mint a szabadidőt magammal. Szeretek magammal lenni, de a fejlődés és a továbblépés az én személyiségemhez, és szerintem Ervinéhez is hozzátartozik.”

A szlovák Oscar-jelölés kapcsán azt mondta, hogy csodálatos, hogy már kétszer is megtörtént az életében, hogy egy ország olyan filmmel indult az Oscar-díjért, aminek ő volt a főszereplője. „Sosem szabadulok az alázattól és a szerénységtől, így nekem már az is elég, hogy ez az alkotás idáig eljutott, ez is hatalmas dicséret.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pörög a hazai gépjárműpiac
Élen a kishaszongépjármű, a motorbicikli és a személygépkocsi Budapest, 2024. október 2. – A magyar piac egészét hirdetésszámban és látogatottságba…