2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Beköltöztek a táborba az X-Faktor énekesei!

Volt sírás és nevetés, kacagtató és megdöbbentő megjegyzések a ma esti válogatóban. A produkció után  összeállt a 150 fős csapat, melynek tagjai beköltöztek a táborba.

Az est talán egyik legnagyobb meglepetése Báder Mária kiesése volt. A profi énekesnőt Keresztes Ildikó könnyek között búcsúztatta.
Samu Kriszta Mazsi a két karaokés lány közül az egyik, bizony ma este csak a zsűri jóindulatának köszönhette, hogy továbbjutott, de többen is voltak ma így, többek között Bodnár Attila is, akinek plusz esélyt is adtak a mentorok, amellyel aztán továbbjutott.
Muri Enikő nem csak a magánéletben szakított kedvesével, hanem a versenyben is, mert Őt igen, de párját nem engedték tovább a mentorok.
Jól mulatott mindenki a különös mozgástechnikáját bemutató Király L. Norbert is, akinek énekhangját nem nagyon, de magát a produkciót továbbjutással díjazta a zsűri.
Nádor Dávid most egy Queen dalt hozott, és dob nélkül is kitűnően megállta a helyét.
A Vastag testvérek is továbbjutottak, míg Tamás egy kicsit lazábban, Csaba egy kissé kevesebb színpadi manírral énekelt, s ez most tetszett az ítészeknek.
Shodenie Dorottya kismama, már a kilencedik hónapban van, de ez aztán egyáltalán nem akadályozta meg abban, hogy ne kiváló produkcióval lepje meg a közönséget.
A Nyári testvérek kicsit több kritikát kaptak mint az elmúlt adásban, de azért továbbra is láthatjuk majd őket.
Ahogy azt Nagy Feró mondta a következő  hetekben „megtizedelik” a csapatot. A jövő héten a még „állva maradt” 50 versenyzővel folytatódik a válogatás.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek