2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Kótai Mihály és Kammerer Zoltán a Sikerről!

Kótai Mihály: „Láttam egy bokszmérkőzést a televízióban, és eldöntöttem, hogy profi világbajnok akarok lenni…” Kammerer Zoltán: „Nálam a siker ott kezdődik, amikor az ember saját magával ki van békülve…”

Kótai Mihály: „Október 2-án nagyon sikeres napunk lesz. Sok örömet fogok okozni azoknak, akik kilátogatnak a mérkőzésre. Jó formában érzem magam, remélem a közönség elégedett lesz a teljesítménnyel.

Kilenc éves koromban eldöntöttem, hogy profi világbajnok akarok lenni, és mindent elkövettem, hogy ez így legyen. Súlyemeléssel kezdtem a sport pályafutásomat, eredetileg súlyemelő szerettem volna lenni, aztán láttam egy bokszmérkőzést a televízióban. Akkor eldöntöttem, hogy bokszoló akarok lenni, és elmondtam apunak is. Édesapám súlyt emelt – ő volt az első edzőm -, és szerette volna, ha súlyemelő lesz belőlem, de aztán átváltottunk az ökölvívásra. Együtt dolgoztunk tizenhat éves koromig, akkor ifi magyar bajnokságot is szereztünk.”

Kammerer Zoltán: „Nem feltétlenül a sportból várom a sikert, inkább az életemet szeretném sikeressé tenni. Az, hogy most a sportban vagyok sikeres, lehet hogy csak egy ugródeszka – lefelé, vagy fölfelé. Hogy jól cselekszünk-e, az majd kiderül hetven, vagy nyolcvan éves korban, a halálos ágyon. Cselekedni kell a legjobb belátás szerint, aztán egyszer ki fog derülni…

Ha ránézek egy emberre, és látom rajta, hogy egészséges, tiszta ruha van rajta, jó kiállása, megjelenése van, és egy minimális önbizalma, akkor azt az embert sikeresnek tartom. Sikeres, aki az adott körülmények mellett, a legjobbat ki tudja hozni magából, és nem kesereg, sóvárog, vagy szomorkodik. Nálam a siker ott kezdődik, amikor az ember saját magával ki van békülve.”

 

Molnár Szabolcs
www.sztarportre

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek