2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Barcika szépe 2009.Görögország

21 éves kazincbarcikai lány nyerte a Diamond barcika Szépe 2009. Görögország versenyét ,aki Miskolci Egyetem Comenius tanítóképző főiskolai kar,informatika szakos hallgatója. Jövőre fog diplomázni.Szereti a gyerekeket és az informatikát,ezért is jelentkezett ilyen irányba továbbtanulni.

Diploma szerzés után szeretne még továbbtanulni pszichológusként.Szeret emberekkel megismerkedni,segíteni nekik,beszélgetni,kirándulni,utazni és sohasem unatkozik.
Rossz tulajdonsága,hogy hamar megsértődik apróságokon,de amilyen könnyen sértődik,annál könnyebben békül.Nagyon jó tulajdonsága,hogy állandóan mosolyog még akkor is,ha rossz kedve van.
Érzékeny típus ,de ezt próbálja eltitkolni. A barátai mindíg számíthatnak rá.
Lelkesnek és nyitottnak tartja magát,nagyon érzékenyenen érinti az igazságtalanság.
Amikor elindult az előválogatón nem gondolta ,hogy bejut a 11 lány közé,akik Görögországba utazhatnak 10 napra.
Sohasem járt Görögországban és rengeteg új élménnyel gazdagodott. Jól érezte magát a lányok társaságában, jókat buliztak, beszélgettek.
Paralia minden napra tartogatott új programokat,amik közül Kittinek a jetskizés tetszett a legjobban.
Nagy meglepetés volt már az is,hogy bejutott a döntőbe .Álmában  sem gondolt arra,hogy akár nyerhet is. Már az nagy nyeremény volt,hogy eljuthatott  Görögországba.
 
 
 
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek