2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Babos Tímea várja a lovagok jelentkezését

Évekig nehéz körülmények között készült a teniszező
Babos Tímea belépett a szorító kötelei közé: Havas Henrik látta vendégül a SportKlub műsorában a világranglista 70. helyét elfoglaló teniszezőt. A sportoló elárulta, napi szinten jár pszichológushoz, többek között azért, hogy elfeledje 5-6 év „nincstelenségét”.

A 3 menet Havas Henrikkel műsorában a riporter megjegyezte, hogy már minden feltétel adott a sportoló számára, hiszen saját csapata – edző, masszőr – kíséri a tornákra. Babos szerint ez így igaz, ám nem volt egyszerű az idevezető út. „Nagyon nehéz levetkőzni a múltamat, ezért is dolgozok újabban egy pszichológus stábbal, hiszen ez nem volt mindig így, küzdöttem a lehetőségekért, a pénz is nyilván probléma volt,  5-6 év nincstelenséget nem lehet feledtetni 1-2 jó évvel” – mondta a teniszező, aki azt is elárulta, hogy megfelelő infrastruktúra hiányában a mai napig külföldön edz. „Itthon nem tudok készülni, a pályalehetőségekkel van gond…Nem jó sátorban edzeni, a világon egy jelentős versenyt sem rendeznek sátorban” – magyarázta a jelenlegi legjobb magyar teniszező hölgy, aki napi szinten kéri a pszichológus segítségét, hogy kevésbé legyen stresszes a pályán.

Havas Henrik a magánéletéről is kérdezte a kiválóságot, Tímea pedig elmondta, hogy jelenleg szabad, így a lehetőség adott a férfiak számára. Teniszezőt nehezen tudna elképzelni párjaként, inkább egy olyan férfit szeretne maga mellett látni, aki „érett, el tud szakadni a munkájától és megáll a saját lábán.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek