2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Babos Tímea várja a lovagok jelentkezését

Évekig nehéz körülmények között készült a teniszező
Babos Tímea belépett a szorító kötelei közé: Havas Henrik látta vendégül a SportKlub műsorában a világranglista 70. helyét elfoglaló teniszezőt. A sportoló elárulta, napi szinten jár pszichológushoz, többek között azért, hogy elfeledje 5-6 év „nincstelenségét”.

A 3 menet Havas Henrikkel műsorában a riporter megjegyezte, hogy már minden feltétel adott a sportoló számára, hiszen saját csapata – edző, masszőr – kíséri a tornákra. Babos szerint ez így igaz, ám nem volt egyszerű az idevezető út. „Nagyon nehéz levetkőzni a múltamat, ezért is dolgozok újabban egy pszichológus stábbal, hiszen ez nem volt mindig így, küzdöttem a lehetőségekért, a pénz is nyilván probléma volt,  5-6 év nincstelenséget nem lehet feledtetni 1-2 jó évvel” – mondta a teniszező, aki azt is elárulta, hogy megfelelő infrastruktúra hiányában a mai napig külföldön edz. „Itthon nem tudok készülni, a pályalehetőségekkel van gond…Nem jó sátorban edzeni, a világon egy jelentős versenyt sem rendeznek sátorban” – magyarázta a jelenlegi legjobb magyar teniszező hölgy, aki napi szinten kéri a pszichológus segítségét, hogy kevésbé legyen stresszes a pályán.

Havas Henrik a magánéletéről is kérdezte a kiválóságot, Tímea pedig elmondta, hogy jelenleg szabad, így a lehetőség adott a férfiak számára. Teniszezőt nehezen tudna elképzelni párjaként, inkább egy olyan férfit szeretne maga mellett látni, aki „érett, el tud szakadni a munkájától és megáll a saját lábán.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bódi Margó és Guszti Egyiptomban töltötték két hét szabadságukat. A sztárpár utazása nem sokkal az indulás előtt is kérdéses volt, a nehezen összejött…

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum