2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

„Az Ördög lánya” ott lesz a Shadowban!

A közelmúltban robbant be a köztudatba a Twister zenekar, akik első nagylemezükkel sok rockert állítottak maguk mögé. A számost sikeres buli után szeptember 17-én a közkedvelt győri Shadow Rock Caféba látogatnak.

A Twister zenekar első lemeze „Az Ördög lánya” a Hammer World magazin mellékleteként látott napvilágot, s jutott el mindenkihez, akit érdekel a stílus s megvette a lapot. Számos rockert állítottak maguk mellé, egyre többen beszéltek a Twisterről, egyre többen keresték őket. A zenészek pedig tettek róla, hogy a fellendülés ne csak pillanatnyi legyen: augusztus 6-án lemezbemutató koncertet tartottak, amelyet még három buli követett, köztük a Szegedi Ifjúsági Napokon való debütálásuk. Külön érdemes és fontos kiemelni, hogy a Whitesnake után a Pecsa Café-ban after partyt tartottak, ami igencsak ütősre sikerült.

Az előttünk álló hétvégén az irányt Győr felé veszik, egészen a Shadow Rock Caféba, ahol már számos nagyszerű koncertet tartottak. Az előzetes hírek arról szólnak, hogy nagy az érdeklődés a Twister iránt, s könnyen lehet, hogy telt ház várja majd a zenészeket.
– Nagyon várjuk mát a Twister hétvégi koncertjét, szerencsére sokan jelezték, hogy eljönnek, s tudom: a törzsvendégeim nem hagynak cserben! Nagyon sok jó bulit megéltünk már közösen a Shadow falai között, s bízom benne számos ilyen lesz még. Remélem, hogy sok érdeklődő is lenéz s megtapasztalja hogy nálunk igényes szórakozás és a legjobb rock dalok várják! – mondta el Martinkovics „Ozzy” Oszkár.
Minden jel arra utal, hogy remek koncert várja azokat, akik a szombat estét a Shadow Rock Caféban szeretnék tölteni. A kezdés 20 óra, a belépés ingyenes. Senki ne felejtse el: élő, kőkemény rock 22 óráig!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…