2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

A Sztárportréban Tabáni István

Kezdjük egy találós kérdéssel:

Kit ismernek fel az alábbi felsorolásból? Grafikus, festőművész, énekes, dalszerző… egy pici segítség: dolgozott teremőrként… ugye, van akinek beugrott? De ha azt mondom, hogy Csillag születik és Máté Péter, akkor bizonyára mindenki mondja a nevet: Tabáni István!


Mostanában ritkábban fest, inkább a zenében éli ki a gondolatait, de kisebb rajzokat a mai napig készít, mert a természet szépsége mindig motiválja, és ezeket a benyomásokat szívesen megörökíti.

Mint dalszövegeiben, úgy életfelfogásában is a remény és a hit játszik fontos szerepet. Elmondása szerint hit nélkül nem is tudna életben maradni.
A rohanó világban – bár néha ő is rohan – jó egy kicsit megállni és elgondolkodni az élet dolgain.

Beszél arról, hogy az ígéretekkel és a média néhány emberével óvatosan kell bánni, felfedi a megjelenések jó és rossz oldalát, de hallhatjuk, ahogyan Máté Péterről gondolkodik.

„Igazából akkor válik minden művészetté, hogyha az ember tényleg lélekből csinálja…”
A teljes beszélgetés itt megnézhető: http://www.youtube.com/watch?v=wUtN0_uZ5YI

/Fekete Tímea/


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…