2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A Sztárportréban: Szigeti Ferenc (Karthago)

Egy dolgot csinálni és azt nagyon jól!

 „Ahhoz, hogy valaki sztár legyen, vagy olyan művész akit felismernek mindenhol, ahhoz egyfajta dolgot kell csinálni, de azt nagyon jól. Amikor hanglemezkiadó igazgató voltam, és ezzel foglalkoztam, mindig ebbe az irányba tereltem az előadóimat. A hosszú működést titka az is, hogy ragaszkodni kell az egyéni, jellegzetes stílushoz, mert azt várják tőled. Ha bekapcsolom a rádiót, és konferálás nélkül is felismerhető, hogy melyik zenekar szól, mert annyira jellegzetes. Ez a jó művész…”

A Karthago Zenekar 40 éve ugyanazokkal a tagokkal működik. Van a csapatban néhány aranyszabály, amelyre a tagok mindig figyelnek, és van a zenekarnak egy jellegzetes hangzása, amely abból is adódik, hogy mind az 5 tag jól énekel, és ezt ki is használják.

„5 különböző világnézetű, vallású, habitusú ember van a csapatban, de egyikünk sem akarja a másikat megtéríteni, vagy meggyőzni. Szeretünk beszélgetni, de nem azzal a szándékkal, hogy az egyik meggyőzze a másikat valamiről, hanem mert szeretünk vitázni és a végén jókat röhögünk egymáson.”

https://youtu.be/-kQWlvhbWP8

További részletek a beszélgetésben: https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek