2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

DK: A Fidesz ellenzéke betartja a választási ígéreteket Erzsébetvárosban is!

Az október 13-i választást követően megkezdődtek az átadás-átvételi procedúrák és az átvilágítás Erzsébetvárosban is. Első lépésként haladéktalanul felfüggesztették a kilakoltatásokat a kerületben, Niedermüller Péter polgármester pedig a köztisztaság és biztonság kérdéséről tárgyalásokba kezdett kerületi rendőrkapitányság vezetőjével és az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság vezetőjével.
A Demokratikus Koalíció garantálja, hogy a Fidesz ellenzéke  betartja a választási ígéreteket Erzsébetvárosban is. Az új polgármester eddigi intézkedései is azt mutatják, hogy a VII. kerületben komoly változások kezdődnek. Ugyanígy fogjuk megoldani a Bulinegyed problémáját is, amire a Fidesz kilenc évig folyamatosan rá sem hederített. Az új önkormányzat és az új polgármester a lakókkal együtt gondolkozva teszi élhetővé Erzsébetvárost a következő időszakban, és garantálja, hogy haladéktalanul átvilágítja az előző testület szerződéseit és rendet tesz a kerületben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum