2021. 11. 27. szombat

Virgil
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF

A Sztárportréban Krisz Rudolf!

„Eljött az a pont, hogy én is apuka legyek! Óriási dolog, hogy gyermekünk született! Ilyenkor érzem, hogy milyen szerencsések vagyunk.”

 A zenész-énekes a kilencvenes évek sikerei után, az elmúlt időszakban remekül felvette a zenei fordulatszámot. Dalainak szövegét egy ideje már a párja írja.

„Most azon dolgozom, hogy úgy tudjak apja lenni a gyermeknek, hogy közben megmaradjon zeneileg is az a tűz és akarás, ami az elmúlt években volt. Eddig eléggé szabadon éltem, valószínűleg jót tett nekem is most ez a változás. Átalakult nagyon sok minden az életemben: ami eddig fontos volt, az most kevésbé.”

2 hónapos lesz a baba (Lea).

„Hatalmas élmény, amikor nagy csodálkozó szemekkel rám néz a pici, és azt érzékelem, hogy számára én vagyok a mindenség. Megnyugszik, amikor ott van az ölemben. Nevelés szempontjából azt gondolom, hogy a szeretet mindenre megoldás. A legfontosabb, hogy ne csak a saját dolgunkkal foglalkozzunk mindig, ne csak a saját érdekünket nézzük!”

Video ajánló és a teljes beszélgetés itt:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Én nem vagyok erős, én gyenge vagyok, csak túlélek - vallotta be Szulák Andrea, aki Liebhaber Judit vendége volt az Erősebb igen című műsor soron köve…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum