2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

A Sztárportréban Krisz Rudolf!

„Eljött az a pont, hogy én is apuka legyek! Óriási dolog, hogy gyermekünk született! Ilyenkor érzem, hogy milyen szerencsések vagyunk.”

 A zenész-énekes a kilencvenes évek sikerei után, az elmúlt időszakban remekül felvette a zenei fordulatszámot. Dalainak szövegét egy ideje már a párja írja.

„Most azon dolgozom, hogy úgy tudjak apja lenni a gyermeknek, hogy közben megmaradjon zeneileg is az a tűz és akarás, ami az elmúlt években volt. Eddig eléggé szabadon éltem, valószínűleg jót tett nekem is most ez a változás. Átalakult nagyon sok minden az életemben: ami eddig fontos volt, az most kevésbé.”

2 hónapos lesz a baba (Lea).

„Hatalmas élmény, amikor nagy csodálkozó szemekkel rám néz a pici, és azt érzékelem, hogy számára én vagyok a mindenség. Megnyugszik, amikor ott van az ölemben. Nevelés szempontjából azt gondolom, hogy a szeretet mindenre megoldás. A legfontosabb, hogy ne csak a saját dolgunkkal foglalkozzunk mindig, ne csak a saját érdekünket nézzük!”

Video ajánló és a teljes beszélgetés itt:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum