2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A Sztárportréban Kefír

Udvarlás téren elkényeztetettnek érzi magát Kecskés Tibor Kefir.
Nem szeret és nem is tud a klasszikus értelemben udvarolni. Mivel tizennyolc éves korától színpadon áll, a lányok voltak azok, akik megtalálták őt, így nem is szokott hozzá az udvarláshoz.

Társra szüksége van, a hétköznapokon szereti boldoggá tenni párját. Eddig négy komoly kapcsolata volt, mind a négy egy kicsit előrevitte. Szerinte a hűség nem egy tulajdonság, hanem döntés. Nem bánt meg semmit, minden úgy volt jó, ahogyan történt.

„Az életvitelem, egyáltalán ami a hírnévvel, a színpaddal, az utazásokkal, az éjszakázásokkal jár, az nagyon sok lánynak szimpatikus. És nyilván a barátnőimnek is szimpatikus volt az első perctől. Amikor viszont már szorosabbra fűződik a viszony, és már tulajdonképpen feleségként él mellettem, akkor meg már pontosan ez a dolog nem szimpatikus.”

De az élete a színpad, és ezt senki kedvéért nem adná fel. Egyre többet foglalkozik a házasság és a család gondolatával. Álmaiban nagy lagzi szerepel, nagyon jó zenekarral, később egy Budapest melletti családi ház, amiben a kisfia és kislánya szerető apukája lehet.

A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=F1K2m_2HVVg

/Fekete Timi/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…