2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

A sztárportréban Csomor Csilla

A változatosság gyönyörködtet, főleg, ha a valaki a színművészetet választja hivatásául. Így van ezzel Csomor Csilla is, aki számtalan szerepben csillogtathatta már meg a tehetségét. Úgy gondolja az a fontos, hogy nem szabad szemérmesnek lenni abban, hogy egy színész felvállalja az érzelmeit, legyen az pozitív vagy negatív karakterű. Hitelesnek, igaznak kell lenni.

A félelmeket könnyebb eljátszani, mint megélni a magánéletben. Másként van ez a szerelemmel, amit nem szeret elemezni, ez az érzés csak megélve jó. Az a szép benne, hogy rengetegféleképpen lehet láttatni és mindenkinek mást jelent. Dérynéről szóló estjét is a szerelmi szálra fűzte fel, azokra a kapcsolatokra, partnerekre, akik befolyásolták Déryné életét.

Szívesen adná át tudását a következő generációnak, amit hivatásában, a színpadon, és a kamerák előtt megtanult, így az oktatás gondolata is foglalkoztatja.

Csilla igazi „rendezők álma” színésznő. Sosem volt szerepálma, minden felkérést és lehetőséget örömmel fogadott, soha nem adott vissza szerepet. Maximalista, a szerepeit kihívásnak fogja fel, különösen akkor, amikor a karakterétől távol álló figurát kell megformálnia.

A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=ODZOAkyCWoo

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek