2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A következő műsor vendégei: Náksi Attila és Melon!

A következő műsor vendégei: Náksi Attila és Melon!

Hallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!
Náksi Attila lemezlovas, producer és zenebohóc. A zeneipar mindkét oldalán áll, a kiadói és az előadói oldalt is képviseli. Véleménye szerint ma már nem is annyira a zeneletöltésé, mint inkább a streaming-é, az online zenehallgatásé a jövő. Előfizetett szolgáltatás ellenében, korlátlanul lehet zenét hallgatni, és az előadók, alkotók ebből az összegből kapnak némi juttatást. „A fejlődésnek az útjába nem szabad állni, és nem is lehet, bármennyire fájdalmas is sokaknak.”

A tavalyi évben picit elakadtak a Stereo Palma-val, de az idei tavasz sok állomásos, sok részből álló újrakezdés lesz. „Remélem, hogy a tavalyi második félévnek a jó energiái, meg a jó bulijai, jó érzései tovább fognak menni.”

Melon zeneszerző, producer „az idétlen idők óta”. Gyermekkorában már előtört belőle a tehetséges zeneszerző, zongora tanára azzal zavarta haza, hogy csak akkor vigyen saját dalokat, ha az általa adott darabokat megtanulta. Természetesen a vizsgákra már felkészült, aminek meg is lett az eredménye, papírja van arról, hogy zongorista.

Világ életében az volt a célja, hogy azt csinálhassa amit szeret, és ebből a megélhetését is tudja biztosítani. Mivel Magyarországon ez az idilli állapot csak nagyon keveseknek adatik meg a zenész szakmában, muszáj tágítani a piacot.
Első ilyen jellegű próbálkozása a Let Me Feel című dal volt, amellyel a külföldi piac felé nyitott, ennek a lépésnek eredményeként már Németország, Belgium, Svédország és Észtország is játssza a dalát. De hoznak be produkciókat külföldről Magyarországra is. Jelenleg például egy nagyon tehetséges Új-Zélandi énekesnő zenei háttérmunkáját is készíti.

/Fekete Tímea/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek