2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A következő adásban A Mask együttes és Szolnoki Péter!

A következő adásban A Mask együttes és Szolnoki Péter!

Hallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!
A Mask együttesnél jön az új dal, franciául és magyarul is, illetve video klip is készül. Barabás Miklós (ének) „Kicsit halálfélelmem volt a forgatás ideje alatt, mert a hegyoldalon álltam, és a lábujjaimmal kapaszkodtam…”

Gyuricza Ferenc Freddy (zeneszerző) „Annyit csesztetett Miki az Eros Ramazzotti-val, hogy kezdtem megérezni, miért rajong ezért a világért. Ez annyira beleillett a mi zenei ízlésünkbe, hogy a hangszerelések tekintetében én is elkezdtem hasonló dolgokban gondolkodni, és valahogy egyszer csak leültem, és jött. Pikk-pakk elkészült a dal.”

A fiúk a Hallgass Hazait műsorában a francia szövegből is mondanak néhány részt, és azt is elmesélik, hogy korábban nyilvánosan keresték a saját managerüket, és nemrég meg is találták.

Bevállalják, hogy korábban két esetben is előfordult –  mindkét alkalommal az Eurovízió kapcsán -, hogy olyan dalt készítettek, amely kifejezetten sláger elemek alapján épült fel. Attól viszont nem kell félnünk, hogy a jövőben nem engedik majd szabadon a fantáziát, slágereken innen, vagy túl, hiszen az új dal (Engedj El) kapcsán is például Freddynek egy agymenése – ahogy ők mondják – hozta az ötletet, hogy fittyet hányva mindenre, legyen francia a szöveg.

A Bon-Bon 1 híján 20 éves, és Szolnoki Péter sem kamasz már. Az új, amerikai hangulatú Szolnoki Péter összeállítás (lemez) mostanra érett meg. „Kedvesem Hajdu Klári 2 évvel ezelőtt elkezdett rugdosni, hogy nehogy a fiókban maradjon ez a sok dal…”

A Follow Me Szolnoki Péter első önálló albuma. „A későbbiekben szeretnék összerakni egy zenekart, főleg azokból a muzsikusokból, akik szerepelnek a lemezen is, és aztán ha nem is nagy turnén, először kisebb klubokban, később jazz-es, jazz-rockos fesztiválokon is szívesen fellépnék ezzel a műsorral jövőre.” Addig sem fognak unatkozni, készül egy új Bon-Bon lemez is, és ehhez kapcsolódóan lesz majd jubileumi koncert is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…