2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

35X Platinalemez

Harmincötszörös platinalemez lett Csézy új, Ez az otthonunk című dala. A Menyhárt János és Miklós Tibor szerzeménye egyben a hazai nyaralást, utazást népszerűsítő, Itthon a legjobb című kisfilm betétdala is.

Csézy a Magyar Tudományos Akadémián vehette át új dalának ( „Ez az otthonunk” ) 35x platinalemezét, melynek zenéjét Menyhárt János, szövegét Miklós Tibor írta. Ezen a sajtótájékoztatón mutatták be az énekesnő új videoklipjét és azt a Magyarország szépségeiről szóló kisfilmet is, melynek a betétdalává választották az ” Ez az otthonunk ” című dalát.
A dal és a film elkészítésének célja, hogy ismerjük meg, fedezzük fel Magyarország rejtett kincseit és legyen újra divat ebben az országban nyaralni.
Ezt a programot a  Magyar Termék Nonprofit Kft. és a Magyarok a Piacon Klub megbízásából, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Kormányzati Kommunikacióért Felelős Államtitkárság és a Magyar Turizmus Zrt. szakmai támogatásával készítették el.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek