2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Zsákmányszerzés előre megírt politikai forgatókönyv alapján?

A Miskolc Holding Zrt. megdöbbenve értesült a társaságnál lezajló „vizsgálatok” eredményeképpen levont következtetésekről. Kriza Ákos polgármester megbízása alapján 2010. október 13-tól a tiszaújvárosi Busitax Kft. képviseletében Buséter Béla, a tiszaújvárosi Prime Audit Kft. képviseletében Vámosi János és a miskolci Dr. Kapás Katalin egyéni ügyvéd, valamint a Szinay Ügyvédi Iroda képviseletében Dr. Szinay Attila ügyvéd vizsgálták a Miskolc Holding Zrt. tevékenységét.

Fent nevezettek által kért adatokat, kimutatásokat, szerződéseket maradéktalanul rendelkezésre bocsátottuk, s miközben még 2010. október 25-én is azon dolgoztunk, hogy a feltett kérdésekre még hiányzó válaszokat összeállítsuk, megdöbbenve olvastuk a sajtóban, hogy a vizsgálat még nem zárult le, de az ítélet már megszületett…

Igaz, hogy a Városházán már az elmúlt héten is arról hallhattunk, hogy rendkívüli közgyűlés készül – függetlenül a vizsgálat eredményétől.

A hír igaznak bizonyult: Szinay ügyvéd úr, aki a közelmúltig a FIDESZ frakcióvezetőjeként tevékenykedett, s aki a vizsgálat végrehajtása során több percet töltött a Miskolc Holding Zrt. falai között, olyan megállapításokról adott számot, amelyeket a rendelkezésére bocsátott szerződésekből, teljesítésigazolásokból nem olvashatott ki, azokról semmilyen további információt sem kért. Így csak arra gondolhatunk, hogy egy előre megírt forgatókönyv alapján egy előre megírt jelentést ismertetett.

Jelen helyzetben számunkra egy lehetőség maradt: az átvilágítás során megadott többezer oldalnyi információt honlapunkon (www.miskolcholding.hu<http://www.miskolcholding.hu>) a holnapi nap folyamán nyilvánosságra hozzuk és mindenkit arra kérünk, hogy olvassa el, s ítéljen eddigi eredményeink és a valós információk birtokában.

Miskolc Holding Zrt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek