2021. 06. 19. szombat

Gyárfás
1 EUR 355 HUF
1 GBP 414 HUF

Zöld Nyíl: Téli leállás előtti munkálatok

Karácsony előtt a Zöld Nyíl villamos projektben a Kivitelező az utolsó „simításokat” végzi a leállás előkészítéséhez kapcsolódóan: ezen a héten a járdaburkolatokat állítják helyre, aszfaltozás zajlik még a meghosszabbítás szakaszán és csütörtökre beüzemelik a Táncsics téri új forgalomirányító lámpákat is.

A héten végeznek az útburkolati jelek felfestésével, hogy kialakuljon a végleges forgalmi rend Diósgyőrben és a meghosszabbítás szakaszán is. A peronokon, ahol az új, fedett utasvárókat építették még elhelyezésre kerülnek virágvályúk is.

A lakosok kérésére, a Polgármesteri Hivatallal egyeztetve a Kivitelező tavasszal, amint az időjárás engedi, áthelyezi az Újgyőri főtér autóbuszmegállót a Vasas Művelődési Ház elől a régi helyére, az Avar utcához. Az 1-es és 1A-s autóbuszok így jövő év tavasztól már nem a körforgalom után fognak megállni, hanem a régi megállóhelyükön, a körforgalom előtt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kilenc Supercar pilóta vágott neki a június 12-13-án a Greinbcahban megrendezett Rallycross Osztrák, és Szlovák bajnoki illetve FIA CEZ futamon. &n…
Gender Racing Team – TopJet FX2000 - Vallelunga Egy ismeretlen pálya, óriási hőség, huszonhét autóból álló mezőny a négy kilométeres vonalvezetésen, …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum