2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Zöld Nyíl Miskolc

Zöld Nyíl: hétfőtől két helyen is az eredeti illetve végleges forgalmi rend szerint közlekedünk!

Augusztus 29-én hétfőtől az alábbiak szerint állnak vissza az eredeti illetve végleges forgalmi rendek a Zöld Nyíl projekt előrehaladásának köszönhetően:

·         2011.08.29-én hétfőn megszűnik a Baross Gábor utcán a lámpás irányítású váltakozó irányú forgalom, tehát szabad lesz mindkét forgalmi sáv.

·         2011. 08.29-én hétfőtől beáll a végleges forgalmi rend szerinti állapot a Harmadik utcának az Első utca és az Andrássy út közötti szakaszán: ez a szakasz egyirányú lesz a Vasgyár felé. A Diósgyőrből belváros felé közlekedők továbbra is az Alsó Szinva utca felé tudnak kerülni az alábbi útvonalon: Andrássy út- Harmadik utca- Alsó Szinva utca –Vasgyári út- Kiss Ernő út vagy Győri kapun át. Azok, akik a Vasgyár útról Diósgyőr irányába kívánnak utazni, az Újgyőri főtér körforgalmán áthaladva tudnak tovább menni Diósgyőrbe. A forgalmi rend változásával egy időben aszfaltozási munkálatok kezdődnek a Harmadik utcai csomópontban.

·        Az utasokat érintő változás hétfőtől, hogy az 1-es, 1A-s és az 1VP autóbuszok a Vasas Művelődési ház előtt fognak megállni Diósgyőr irányába, nem mennek be a végállomás területére.

Szeptember 1-et megelőző pár napban az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága ismételten kéri a miskolciak türelmét és megértését, különös tekintettel az esti és hétvégi munkavégzésekkel kapcsolatban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…