2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Zöld Nyíl: közbeszerzési hírek

A Zöld Nyíl villamos projekt IV. jármű tender eredményével kapcsolatosan – mint arról korábban beszámoltunk – két ajánlattevő élt jogorvoslattal a Közbeszerzési Döntőbizottságnál. A 2011. szeptember 12-én megindult jogorvoslati eljárásokban a Döntőbizottság kitűzte a tárgyalások időpontját: a Solaris kérelmével összefüggő tárgyalás 2011. szeptember 28-án, míg a Ganz-Skoda Zrt. által benyújtott jogorvoslati kérelemmel összefüggésben szeptember 29-én lesz a tárgyalás.

Az eredményhirdetés óta eltelt időszakban – a Közbeszerzési Döntőbizottságnál megindított jogorvoslati eljárásokon túl -, az összességében második legkedvezőbb érvényes ajánlatot benyújtó spanyol járműgyártó cég (CAF) az iratbetekintést követően előzetes vitarendezési kérelmet nyújtott be szeptember 9-én, amely vitarendezés jelenleg is folyamatban van, eredményéről jövő hét közepén tudunk beszámolni.

Szintén a Zöld Nyíl villamos projekthez kapcsolódóan szeptember 10-én, szombaton jelent meg az Európai Unió Hivatalos Lapjában (TED-adatbank) a projekt PR és kommunikációs szolgáltatásaihoz kapcsolódó alábbi két ajánlati felhívás:

– A „Miskolc városi villamosvasút fejlesztése” tárgyú projekttel kapcsolatos médiakutatási, médiaelemzési és dokumentálási feladatok ellátása vállalkozási szerződés keretében.”

– A „Miskolc városi villamosvasút fejlesztése” (Zöld Nyíl) tárgyú projekttel kapcsolatos rendezvények szervezéséhez, lakossági tájékoztatáshoz, továbbá interakciók, kiállítások szervezéséhez valamint egyéb megjelenéskehez kapcsolódó feladatok ellátása vállalkozási szerződés keretében a szerződéskötéstől számított 37 hónapig, de legkésőbb 2014. december hó 31. napjáig.”

Az első eljárás esetében az ajánlattételi határidő 2011. november 4., míg a másodiknál 2011. október 24-ig lehet az ajánlatokat benyújtani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …