2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Zöld Nyíl: Ismét hétvégi vágányzár

Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága tájékoztatja az utazóközönséget, hogy március 10-11-én, szombaton és vasárnap ismét vágányzár lesz a projekt építési munkálatai miatt az Újgyőri piac és Felső-Majláth között.
Március 10-én, szombaton az 1-es villamosok csak a hajnali órákban közlekednek, az utolsó 1-es járat 4.30-kor indul a Tiszai pályaudvarról. Ezt követően csak a 2-es villamosok közlekednek a Tiszai pályaudvar és a Vasgyár között. Március 11-én vasárnap csak a 2-es villamosok közlekednek.

Az Újgyőri főtérről villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat Felső-Majláthig, csatlakozást biztosítva a 2-es villamosokhoz. A villamospótló autóbuszokra az Újgyőri főtér autóbusz állomáson a 6-os autóbusz megállójában lehet felszállni. Utasaink kérésére a villamospótló autóbuszok megállnak az Újgyőri főtér autóbuszmegállóban is a Vasas Művelődési Ház előtt. Diósgyőr vr. és Felső-Majláth között az autóbuszok a közúton közlekednek, a Bölcs u., Alsó-Majláth (Köln u.) villamos megállók helyett az Alsó-Majláth autóbusz megállóban állnak meg. Felső-Majláth végállomáson az 1-es autóbusz Majális park irányú megállóhelyén történik a le-, és felszállás.

A vágányzár idejére vonatkozó villamos és villamospótló menetrendek a csatolt dokumentumban tekinthetők meg.

A villamosbérletek érvényesek a villamospótló autóbuszokon, és aki menetjeggyel utazik, annak a villamospótló autóbuszon a menetjegy másik- nem számozott- végét kell érvényesíteni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…