2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Workshoppal kezdődött a lengyel utazási irodák tanulmányútja Miskolcon

A Miskolci TDM ez évben több alkalommal vett részt Dél-Lengyelországban közönségrendezvényen, illetve workshopon, hogy népszerűsítse Miskolc turisztikai kínálatát.

A TDM ügyvezetője, Nagy Júlia októberben tárgyalt a Sziléziai Turisztikai Kamara elnökével és a Magyar Turizmus ZRt lengyel külképviselet vezetőjével is, s megállapodás született egy november végi tanulmányút szervezéséről, amelynek keretében a Katowicében és környékén található utazási irodák munkatársai személyesen is megismerhetik a miskolci szolgáltatók által nyújtott turisztikai kínálatot.

A lengyel szakmai csoport  november 20-22.  között háromnapos tanulmányúton vesz részt Miskolcon. A csoportban 18 dél-lengyelországi utazási iroda munkatársai a város attrakciói (Diósgyőri Vár, Barlangfürdő, Lillafüredi függőkert, Pannon-tenger Múzeum) mellett, több szálláshelyre is ellátogatnak.

A program november 20-án délután turisztikai workshoppal indult, ahol a résztvevők Pfliegler Péterrel, Miskolc turisztikáért felelős alpolgármesterével, a helyi szolgáltatókkal, a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület tagjaival és a TDM munkatársakkal a jövő évi együttműködésről tárgyaltak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek