2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Vízkeresztig tart a városszépítő verseny Kazincbarcikán

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma és a Városszépítő Egyesület idén is meghirdette közös városszépítő versenyét, mely advent első hetétől vízkeresztig tart.

 

– Idén is meghirdettük a „Legyen az ünnep még szebb!” elnevezésű hagyományosnak mondható karácsonyi városszépítő versenyünket – mondta Dienes Mária, a KEF elnöke.

– 5 kategóriában lehet nevezni, magánemberek, cégek, intézmények, üzletek, bárki részese lehet a versenynek, aki egy kicsit is kedvet érez saját környezete ünnepi díszbe való öltöztetéséhez. S ami még nagyon érdekes, hogy nem egy zsűri dönt a helyezésekről, hanem maguk a városlakók, akik az Egressy művelődési központban elhelyezett szavazóládába dobhatják be véleményüket, illetve azok nevét, akiket elismerésre javasolnak. Ezt összesítjük majd és ez alapján döntünk a díjakról. A verseny eredményhirdetése jövő év januárjának végén lesz – tette hozzá Dienes Mária.

A versenyre már rengeteg szavazat érkezett, ami nem is csoda, hiszen sok szép kirakat, üzlet és magánház kapott gyönyörű ünnepi ruhát Kazincbarcikán. A szervezők a voksokat és fotókat január elejéig várják az Egressy aulájában elhelyezett szavazóládába.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek