2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Vis maior okozott kígyózó sorokat az MVK bérletpénztárainál

Az MVK Zrt. bérletpénztárai előtt tegnap óta hosszú sorokban várakoztak az utasok, hogy megvásárolhassák jegyeiket, bérleteiket.

   Braun Csaba, az MVK ZRT. marketingosztályvezetője a következőket közölte:- Társaságunk keresi a megoldást arra, hogy a következő hónapok során ekkora várakozási idők ne fordulhassanak elő. A hétfői tömeges vásárlás okait elemezve úgy gondoljuk, hogy a „roham”, illetve hosszú várakozás idő több tényezőnek tudható be.Szeptember végén indult be az új pénztárgépes rendszerünk – ez kismértékben lassíthatja a folyamatot. Kolléganőink igyekeznek a legjobb tudásuk szerint, a technika adta lehető legrövidebb idő alatt kiszolgálni Önöket. Másodsorban kivédhetelen fejlemény volt, hogy az influenzajárvány több kolléganőt is megbetegített, ez átmeneti létszámhiányt eredményezett, emiatt maradtak pénztárablakok zárva. Végül pedig október 5-e hétfői napra esett, sokaknak a jövedelmét ekkor utalják át, így ők az előző hét végén még nem tudták megvásárolni bérletüket, pedig a legtöbb bérletpénztárunk hétvégén is nyitva tartott .

Az MVK Zrt. kéri az  Utasokat, hogy legyenek türelemmel, dolgoznak a gyorsabb kiszolgálás megoldásán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…