2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Vezetőváltás a miskolci Turisztika élén

Augusztus 15-től a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetői pozícióját Beke Tibor, a Városgazda Nonprofit Kft. szolgáltatási igazgatója tölti be. Cégcsoporton belüli új megbízását a Városgazda kötelékein belül végrehajtott sikeres műszaki jellegű és közfoglalkoztatási projektek, valamint tizenegy éves strand- és fürdőüzemeltetési – Miskolctapolcai Strand- és Barlangfürdő, Tiszaújvárosi Szabadidőközpont – tapasztalata igazolja.

A Városgazda szolgáltatási igazgatója – szintén a holnapi naptól – Vendriczky Tibor, a Városgazda műszaki projekt menedzsere, aki korábban a MÁV Ingatlankezelő Kft. regionális igazgatójaként a MÁV Zrt. észak-keleti régiójában az épületállomány, üzemi területek, utak, parkok, egyéb zöld területek karbantartásáért, a közműállomány üzemeltetéséért, ezen feladatok szervezéséért, a feladatvégzés irányításáért felelt. A magasépítő üzemmérnök ezt megelőzően már több cégnél szerzett vezetői tapasztalatot, e mellett műszaki ellenőr és felelős műszaki vezetőként is dolgozott.

 
A Miskolci Turisztikai Kft. eddigi ügyvezetője, Czinkné Sztán Anikó augusztus 15-ével távozik a vállalattól.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ezek most a legnépszerűbb motorok
Japán márkák a top 3-ban A jó idő beköszöntével kilőtt az érdeklődés a használt motorbiciklik iránt, és látszólag ebben a kategóriában kevésbé áré…