2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Végleges forgalmi rend változás a Görögszőlő utcában

Mint ismert 2019-ben zajlott a Kiss Ernő utcai felújítása, emiatt több hónapig nem fogadott járatokat az Újgyőri főtéri buszmegálló. Akkor egy ideiglenes forgalmi rend változás segítette a gyorsabb közlekedést.  A Görögszőlő utca szakasza, – a Torontáli utca kereszteződésétől a Károly utca kereszteződéséig – a belváros irányába egyirányúvá vált, majd a felújítások befejeztével visszaállt az eredetire.

A környéken élők és közlekedők azonban ezt az ideiglenes forgalmi irányt annyira megkedvelték, hogy számos jelzéssel éltek a szakhatóság felé, legyen inkább ez az állandó közlekedési irány a Görögszőlő utcán, hiszen a belváros felé közlekedők a reggeli csúcsforgalomban gyorsabban érnek így célt.

A lakossági kérésnek kedvez az a vezetői döntés, amely véglegesen a belváros felé módosítja az egyirányúsítást a fent nevezett útszakaszon 2020. január 13. (hétfő) 09:00 órai kezdettel. Az útszakasz teljes hosszában a 30 km/h sebesség korlátozás érvényben marad.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum