2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Az utasok kérték: az új villamosokra is felkerültek a lengőkapaszkodók

A forgalomba helyezett új villamosokkal kapcsolatban többen jelezték, hogy igény lenne még több lengőkapaszkodókra a járművön, hogy valamennyi utas számára fogódzkodási lehetőséget biztosítsunk a villamoson az ajtóktól távolabb eső részeken is. Az utasok kérését teljesítve járművenként további 51 darab lengőkapaszkodót szereltek fel a Škoda munkatársai, így az új miskolci villamossal való utazás még komfortosabbá vált.

Az MVK Zrt. folyamatosan gyűjti a tapasztalatokat az új villamosokkal kapcsolatban. Az utasok észrevételei mellett számos információ áll a közlekedési vállalat rendelkezésre, a jármű fedélzeti rendszeréből kinyerhető adatok mellett a járművezetőktől, a járművön szolgálatot teljesítő jegyellenőröktől és az Önkormányzati Rendészet munkatársaitól is. Ezek alapján is elmondható, hogy a miskolciak vigyáznak az új villamosra, sokszor csak az új villamosok kedvéért utaznak, amelynek menettulajdonságai világszínvonalat képviselnek.

 
2015-ig még 29 új, alacsonypadlós Škoda villamos érkezik Miskolcra, 2014 májusától minden egyes hónapban 3 jármű szállítása szerepel az ütemtervben, ezek mindegyike 67 lengőkapaszkodóval áll majd forgalomba. Az utolsó két villamosnak 2015 februárjában kell megérkeznie, ezeknek a járműveknek a forgalomba állásával Miskolc teljesen leváltja a jelenleg közlekedő SGP és Tátra villamosokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…