2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ünnepi hétvége

 A 2016. november 1-ei munkaszüneti napot megelőző munkarend szerint október 15-e, szombat munkanap volt, október 31-e, hétfő viszont pihenőnap. E miatt változik a parkolás és piacok nyitvatartása, a pihenő- és munkaszüneti nap a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatainak ügyfélszolgálatai zárva tartanak. Október 29-től tovább tartanak nyitva az önkormányzati temetők, ahol a behajtási rend is változik.
Parkolás

2016. október 31-én szombati parkolási rend szerint 8-tól 13 óráig kell fizetni a város felszíni parkolóiban és a Széchenyi-negyed parkolóházban.

2016. november 1-én, kedden, Mindenszentek napján a Régió Park Kft. ingyenes parkolást biztosít az általa üzemeltetett felszíni parkolókban és a Széchenyi-negyed parkolóházban.

Az Európa téri, Patak utcai, illetve a Hősök terén lévő mélygarázsban az általános rend szerinti díjfizetés van érvényben.


Piacok

A Búza téri őstermelői piac és a Vasgyári piac október 31-én és november 1-én nyitva tart.


Önkormányzati Temetők, behajtási rend

Az önkormányzati temetők – Szentpéteri kapu, Vasgyár, Pereces, Ómassa, Hámor, Lyukó, Bükkszentlászló – október 29-én 8-tól 17 óráig, október 30-án és október 31-én, illetve november 1-jén 8-tól 21 óráig tartanak nyitva. Gépjárművel csak a Szentpéteri kapui temetőbe lehet behajtani, október 29-én és 30-án minden személygépjárműre érvényes ez, október 31-én, hétfőn csak a rokkantkártyával rendelkezők hajthatnak be, november 1-jén kedden viszont már tilos gépjárművel behajtani a temetőbe.

A gépkocsival érkezők október 29 és november 1 között a temető előtt lévő parkolók mellett a környéken lévő nagyáruházak parkolóit is használhatják.

Az ilyenkor megszokott virág-, koszorú- és mécses árusítás a Szentpéteri kapui temető nyitva tartási idejéhez igazodik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek