2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Uniós támogatással képezte munkavállalóit az ÉRV ZRt.

Közel 100 fő munkavállaló oktatását finanszírozta az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. (ÉRV ZRt.) pályázatból.  Ötféle képzést indítottak, amely összesen 117 képzettség megszerzését eredményezte. A program 2013 júliusától 2014. január végéig tartó időszakában többek között tűzvédelmi, infokommunikációs technológiák, angol nyelv és LEAN – menedzsmentoktatás is szerepelt a palettán.
A pályázaton elnyert 12,6 millió forintos támogatást a Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyében víziközmű-szolgáltatást végző ÉRV ZRt. a humánerőforrásának fejlesztésére fordította. A projekt lebonyolításának 38 hete alatt a Kazincbarcikán és Salgótarjánban szervezett képzéseken 93 fő vett részt; és a munkavállalók összesen 117 képzettséget szereztek meg az oktatások végén – a mindennapi munkavégzéshez szükséges korszerű tudás és hatékonyság biztosítása érdekében.

„Munkatársaink teljesítménye nem csupán elhivatottságuktól, hanem a folyamatosan naprakész felkészültségüktől is függ, így vállalatunknál nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásokra. Meggyőződésem, hogy a megvalósult képzések hozzájárultak ahhoz, hogy szolgáltatásainkat továbbra is magas színvonalon biztosíthassuk ügyfeleinknek.” – mondta el a projekt lezárása után Ritter Géza, az ÉRV ZRt. vezérigazgatója.

Az egészséges ivóvízellátással, valamint a szennyvízelvezetéssel és tisztítással kapcsolatos munkák jellege, illetve az integrációs szerepvállalással járó területi növekedés okán a projekt keretében sor került a napi karbantartáshoz, üzemzavar-elhárításhoz, vízminőség-ellenőrzéshez és víztisztításhoz szükséges tudás fejlesztésére, támogatva a céghez újonnan került kollégák oktatását is.

A programban indítottak képzéseket klórgázkezelői és a tűzvédelmi felkészültség biztosítását célzó tematikában, de sor került angol nyelv és infokommunikációs technológiák oktatására, valamint LEAN-képzésre is.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek