2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Ülésezett a részönkormányzat Miskolctapolcán

Ülésezett a részönkormányzat Miskolctapolcán

Ülésezett a részönkormányzat MiskolctapolcánA miskolctapolcai  orvosi rendelő felújításhoz járul hozzá azzal a pénzzel a miskolctapolcai Részönkormányzat, amit négy éve alatt a költségvetéséből megtakarított. Így döntött a testület az elmúlt héten tartott ülésén.

Kocsis Levente önkormányzati képviselő, a részönkormányzat vezetője azzal indokolta az előterjesztést, hogy nagyon rossz állapotban van az orvosi rendelő, s ez a részbeni felújítás minden miskolctapolcai lakos érdekét szolgálja.
A testület azzal a kiegészítéssel fogadta el a javaslatot, hogy a képviselő keresse meg az orvosokat, hogy Ők is járuljanak hozzá a felújításhoz, valamint a MIK-et is, hogy adjon kedvezményt a bérleti díjból, amelyet az orvosok közelesek ehhez a felújítási pénzhez hozzátenni. Így a 3,5 millió forint megduplázódhat, s több munkát elvégezhetnek belőle. A részönkormányzati testület javaslata volt az is, hogy mindenképpen helyi vállalkozót kell megbízni a munka elvégzésével.
A részönkormányzati ülésen részt vett Dr. Dobrossy István nyugalmazott levéltár igazgató, aki bemutatta a korábban már sok vitát kiváltó helyi címert, amely minden miskolci városrésznek lesz a közeljövőben. Itt sem volt mentes a vitától a szavazás, s volt aki felvetette, hogy pont most van-e erre szüksége a településnek, végül azonban megszavazták a képviselők a címert, azzal a kéréssel, hogy a Tapolca felratot cseréljék ki Miskolctapolca feliratra, mert ez így nem helyes.

-obe-

 

 

Ülésezett a részönkormányzat Miskolctapolcán Ülésezett a részönkormányzat Miskolctapolcán

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek