2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Ülésezéssel zárják a nyarat a barcikai városatyák

Kazincbarcika – Rendkívüli testületi ülés lesz augusztus 31-én Kazincbarcikán.

A grémium az előzetes napirendi javaslat szerint huszonhat előterjesztést tárgyal majd. Többek között javaslat hangzik el az önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek elidegenítésének feltételeire vonatkozóan; valamint megbízási szerződés megkötésére az ifjúság-egészségügyi ellátást végző házi gyermekorvosokkal és háziorvosokkal.
Több intézmény Alapító Okiratának módosítása is napirenden lesz: a Pollack Mihály Általános Iskola, az Egressy Béni Városi Könyvtár és a Gazdasági Ellátó Szervezet esetében is változhat a dokumentum. Mint ahogy az előbbinél a Pedagógiai Program, a két utóbbinál pedig a Szervezeti és Működési Szabályzat is módosulhat a képviselők döntését követően.
A városatyák a Rózsa út alsó szakaszának csapadékvíz elvezetéséről is tárgyalnak, továbbá javaslat hangzik el a Szociális Szolgáltató Központ intézményvezetői kinevezését illetően is. Mint ismeretes: a korábbi vezető Csősz Béláné nyugdíjba vonult, így ezen feladatok ellátására korábban pályázatot írt ki az önkormányzat.
A rendkívüli testületi ülés délelőtt 9 órakor, a Polgármesteri Hivatal „B” épületében kezdődik

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
Megtekinthető kiállítások a Múzeumok Éjszakája időtartama alatt: (17:00-től 02:00-ig) Képtár: • A titkos és a publikus o A múzeum kiállítása Köves…