2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Új vezér a MIHŐ élén

A MIHŐ Kft. ügyvezetőjévé a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága 2010. december elsejével Vécsi Györgyöt választotta meg. Időközben a Miskolc Holding Zrt. vezetésében változás történt, amely után Miskolc MJV Önkormányzat Közgyűlésének határozata alapján ez év április 14-től a Miskolc Holding Zrt. igazgatóságának tagja, annak elnöke is Vécsi György lett.

Mint arra Vécsi is utalt, mindkét tisztség betöltése teljes értékű embert kíván, a két felelősségteljes pozíció hatékonyan, a Holding, a tagvállalatok és a miskolci lakosok érdekeit is szem előtt tartva csak külön tisztségként, külön tisztségviselőkkel tölthetők be.

Ezért szerdai hatállyal Vécsi Györgyöt a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága visszahívta a MIHŐ Kft. ügyvezetéséből és annak élére Nyíri Lászlót nevezte ki, ezzel egy időben Vécsi Györgyöt a Miskolc Holding Zrt. elnök-vezérigazgatójává választotta.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…