2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Új számítógéptermet avattak Sajóbábonyban

Új számítógéptermet avattak Sajóbábonyban, a Deák Ferenc Általános Iskolában. Az oktatási intézmény 18 darab számítógéppel és 8 darab interaktív táblával gazdagodott.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretén belül Sajóbábony Város Önkormányzata „A Sajóbábonyi általános Művelődési Központ IKT fejlesztése” címmel pályázatot nyújtott be, amely pozitív elbírálást nyert.

 

A pályázat keretén belül a település iskolája 18 darab számítógéppel és 8 darab interaktív táblával bővült, valamint a hozzá tartozó kivetítőkkel és laptopokkal, az üzemeltetéshez szükséges alkalmazásokkal. Ezen eszközök használata által növekszik az oktatás színvonala és csökkennek a térségi lemaradások Sajóbábonyban.

A beruházás finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint a Magyar Köztársaság Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program támogatásával valósult meg 11 002 500 Ft értékben. A beruházás 100 %-os támogatási intenzitású, azaz önrészt nem igényelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…