2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Új projektigazgató a Zöld Nyílnál

 A Miskolc Városi Közlekedési Zrt.-nél a Zöld Nyíl projektigazgató pozícióját a mai naptól Singlár Zsolt tölti be.

Singlár Zsolt a győri Széchényi István Főiskola Közlekedésmérnöki szakán szerzett okleveles közlekedésmérnök diplomát, e mellett a Magyar Mérnöki Kamaránál közlekedésmérnöki tervezői jogosultsággal is rendelkezik.

Pályafutását a Nóvia Magyar-Amerikai Közlekedésfejlesztő és Mélyépítő Mérnöki Iroda Kft.-nél kezdte, ahol közlekedéstervező-szerkesztő munkakört töltött be. Későbbiekben a KTI- Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Észak-Magyarországi Regionális Közlekedésszervezési Irodájának vezetőjeként, majd az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség – NORDA Nonprofit Kft.-nél közlekedésfejlesztési divízióvezető pozícióban több regionális pályázat döntés-előkészítésében és megvalósításában vett részt, de a Nógrád Volán Autóbusz Közlekedési Zrt.-nél is dolgozott, mint fejlesztési főmunkatárs.

Nem ismeretlen előtte az MVK Zrt. és a Zöld Nyíl projekt sem: 2013. január 2-ától a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.-nél hatósági felelős munkakört látott el, előtte is dolgozott az MVK Zrt.-nél forgalomfejlesztési csoportvezetőként.

Átfogó elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik közlekedésszervezési, tervezési valamint projektmegvalósítási és -fejlesztési területen is. Kapcsolódik számos, Miskolcot érintő projekt tervezéséhez, előkészítéséhez és megvalósításához: többek között a Miskolc Városi Villamosvasút „Zöld Nyíl” fejlesztéséhez, a Miskolc északi elkerülő (Bosch út) útépítési, forgalomtechnikai, vízépítési, közműkiváltási és hídépítési engedélyezési tervezéséhez vagy a kerékpárút-hálózat miskolci fejlesztéséhez.

Szőnyi Péter közös megegyezéssel távozott a projektigazgatói pozícióból.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek