2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Új eszközt kapott a Gyermekegészségügyi Központ

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központ Koraszülött és Újszülött Patológiai Osztálya újabb eszközzel, egy ÚJSZÜLÖTT MELEGÍTŐ RENDSZERREL gyarapodott 2018. november 26-án az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület gyűjtése jóvoltából.

Az adományozás alkalmából szervezett rendezvényen Nagy István elnök adta át a babamelegítő ágyat Dr. Szűcs Ildikónak, a Koraszülött és Újszülött Patológiai Osztály osztályvezető főorvosának.

A rendszer a Kanmed Baby Warmer és a Kanmed Baby Bed készülékekből áll. A két készülék együtt modern és biztonságos melegítési megoldást kínál a kora- és újszülött babák számára. Lehetővé teszi a babák mielőbbi áthelyezését egy zárt inkubátorból a Kanmed nyitott rendszerébe, amely sokkal barátságosabb és kíméletesebb látványt nyújt a szülők számára, emellett könnyebb hozzáférhetőséget biztosít a kicsikhez, így hamarabb megkezdődhet az anyatejjel történő táplálásuk, valamint a szülő – gyermek kapcsolat kialakítása.
Az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület a miskolci Koraszülött és Újszülött Patológiai Osztálynak hatodik alkalommal adományoz. Támogatóik segítségével sikerült már átadniuk NeoPuff újraélesztő készüléket, kékfény-lámpákat, infúziós pumpát, speciális hűtőszekrényeket, EKG készüléket, nyitott újszülött melegítő ágyat.

Örvendetes, hogy külsős szervezetek gyűjtésükkel, adományaik révén hozzájárulnak a kis betegek ellátásához. Az átadási esemény a támogatóknak is jelzi, hogy a felajánlott összegek valóban jó helyre kerülnek. Ezúton köszönjük támogatóink segítségét.
Az Egyesület tevékenységéről bővebben a www.mosolyert.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…