2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Turisztikai marketingkommunikációs díjat nyert Miskolc

A Turizmus Trend Iránytű marketingkommunikációs versenyén első díjat nyert a miskolci helyi turisztikai desztinációmenedzsment (TDM) szervezet, a MIDMAR Nonprofit Kft és a Miskolci Turisztikai kft. A díj a Tourinform Miskolc és a Miskolc Bolt, valamint Miskolc Cafe közös munkáját jutalmazta. A díjátadóra 2014. április 7-én 14.00 órakor került sor a Benczúr Hotelben, Budapesten.

Mint arról korábban már tájékoztattuk kedves Partnereinket, a versenyen a TDM egyik tulajdonosa, a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület Asztalra varázsolt vendégszeretet című pályázata is bekerült a legjobbak közé.

A bíráló bizottság tagjai voltak: Lunczner Ádám, a SmartAdNetwork Kft. marketingigazgatója, Déri Szilvia, a Tensi Holiday marketingigazgatója, Körömi Csenge, a Kreatív Csoport grafikusa, Krémer Julianna, a Professional Publishing művészeti vezetője, Mráz Gergő, a Turizmus Trend lapmenedzsere és Szántó Zoltán, a Turizmus Trend főszerkesztője.

Az alig másfél éve működő miskolci TDM szervezet, a MIDMAR munkájának nem ez az első elismerése, hiszen alig egy hónappal ezelőtt a budapesti Utazás kiállításra jelent meg egy hosszabb cikk a Turizmus Panorámában Nagy Júlia TDM menedzserről, ahol az újságíró szintén méltatta a szervezet munkáját (http://turizmus.com/interjuk/szive-lelke-a-tdm-1121049). A mostani díj a szervezetben folyó mindennapi munka elismerése, amellyel nemcsak a TDM csapatának, hanem a Miskolci Turisztikai Kft egykori és mostani vezetőinek és munkatársainak a munkáját is értékelték.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek