2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Továbbra is biztosítja az önkormányzat az iskolai gyermekétkeztetést

Miskolc MJV Önkormányzata a veszélyhelyzet idején is a Miskolci Közintézmény-működtető Központon (MKMK) keresztül biztosítja a gyermekétkeztetést, és az étkezések megrendelése is a megszokott módon történik.

 

Továbbra is lehetőség van az iskoláskorú gyermekek számára ügyeleti ellátáson kívül is igényelni étkezést, ezt a saját iskoláján keresztül, illetve a MKMK-ban kérheti a szülő, az mkmk.menza@gmail.com címen, vagy a 46/500-068-as telefonszámon.

 

Az ételeket március 16-tól lezárt, egyszerhasználatos dobozban vehetik át a tanulók saját iskolájukban.

 

Az eltelt időszak étkezési igényeit, a kiszállítással és az átadással kapcsolatos tapasztalatokat, valamint a szülők visszajelzéseit és kéréseit is figyelembe véve, illetve egyeztetve az ételkészítést és a szállítást végző Kórház- és Menzaétkeztetés Kft.-vel az iskolai gyermekétkeztetést biztosítása során az ételek átadására 2020. május 4-től koncentrált átadási pontokat jelöltek ki.

 

Az átadási helyeket úgy jelölték ki, hogy figyelembe vették a gyerekek lakhelye és az iskola közötti távolságot és azt is, hogy egyszerre minél kevesebben legyenek jelen az ételek átvételénél.

 

Az ügyeleten lévő tanulók továbbra is a napközbeni felügyeletüket ellátó iskolájukban vehetik át az ételt. Az átadás minimális személyi kontaktussal és rendkívüli egészségvédelmi intézkedések betartásával történik.

 

Az étkezéssel kapcsolatos észrevételeket, kéréseket, és az esetleges lemondási szándékukat is az mkmk.menza@gmail.com e-mail címem vagy 46/500-068 telefonszámon jelezhetik a gyerekek szülei.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek