2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Tömegközlekedési infók

Tömegközlekedési infók

A Miskolc Városi Közlekesdési Zrt.-től a reggel folyamán a járművek probléma nélkül kiindultak köszönhetően a téli felkészülésnek. A felkészülés során a járműveinkbe – 32 °C –ig fagyálló hűtőfolyakédot töltöttünk, minden autóbuszon elhelyeztünk egy zsák homokot elakadás esetére, átvizsgáltuk a járművek fűtőrendszerét, és a villamos felsővezeték hálózatot is folyamatosan ellenőrizzük. Az autóbuszok négyévszakos gumiabroncsokkal vannak felszerelve, valamint a legtöbb járművünk kipörgésgátlóval rendelkezik.

A járműveink jelenleg ütemesen közlekednek, késésekre viszont számítani kell, ezért kérünk mindenkit, hogy induljon el hamarabb otthonról. Kérjük a kedves lakosságot, hogy személygépkocsijaikat lehetőség szerint hagyják otthon, és vegyék igénybe a közösségi közlekedést.

A villamosközlekedésben nincs fennakadás, de a buszközlekedésben az Avasra közlekedő járatok 8-10 perces késéssel, valamint az 1-es járat vonalán közlekedő autóbuszok 15-20 perces késéssel közlekednek a csúszós útviszonyok miatt.

December 17-én délelőtt terelve közlekedünk az Egyetemen

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2009. december 17-én 8.00 – 12:30 óra között – daruzási munkálatok miatt – lezárásra kerül az Egyetemváros végállomás területe, ezért a 22-es , 31-es autóbuszok nem érintik az Egyetemváros végállomást és az Olajkutató megállóhelyet.

A 22-es és 31-es buszok a Tanulmányi Épületek megállóhely után az Egyetemi Kollégium ideiglenes megállóhelyen (a város irányába közlekedve az eredeti Egyetemi kollégium megállóhelytől kb. 20-30 méterre) állnak meg, innen az útvonaluk változatlan.

Munkanapi menetrend december 19-én, szombaton

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy az ünnepi munkanap áthelyezéshez igazodva 2009. december 19-én, szombaton munkanapi menetrend szerint közlekedteti autóbuszait, villamosait, kivéve a 44-es és az ingyenes CORA járatokat, amelyek a szombati menetrend szerint  közlekednek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek