2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Több településen szivattyúznak a nagy eső után Borsodban

Több településen szivattyúznak a nagy eső után Borsodban

Több településen szivattyúznak a nagy eső után BorsodbanTöbb helyre riasztották a tűzoltókat a csütörtöki zápor után Borsod-Abaúj-Zemplénben, így Szirmabesenyőn, Szikszón és Szomolyán is szivattyúznak – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A hirtelen leesett nagy mennyiségű csapadék miatt vízátfolyások alakultak ki a 26-os számú főúton csütörtök délután, ezért bizonytalan ideig lezárták a forgalom előtt. Miskolcot nem lehet megközelíteni Kazincbarcika irányából, és a másik irányból a sajószentpéteri körforgalomnál is hasonló a helyzet. A 26-os út helyett a Sajópálfala, Sajóvámos útirányt választhatják a közlekedők.

A Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta az MTI-nek: a csapadék rengeteg sarat, hordalékot rakott le a burkolatra, így ezt is le kell takarítani.

Miskolc határában borsó nagyságú jég is esett. A helyi meteorológiai szolgálat közlése szerint Borsod megye, ezen belül Miskolc és térsége fölött alakult ki ez a zápor-, zivatarfelhőgóc. A felhők kelet, délkelet felé távoznak, de az éjszaka folyamán további esőkre lehet számítani.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek