2022. 01. 18. kedd

Piroska
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

Elmarad a Közmeghallgatás -Tisztelt Miskolci Lakosok!

Miniszterelnök Úr tegnapi bejelentését követően, Magyarország Kormánya 2020. november 4. napjától az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus

világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló törvény előírása szerint veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének  feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja, ezért a Közgyűlés hatáskörébe utalt közmeghallgatás megtartására nincs jogszabályi lehetőség.

A 2020. november 5. napján 09.00 órára meghirdetett közmeghallgatás elmarad.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a veszélyhelyzet megszűnését követően Polgármester Úr intézkedik arról, hogy Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése újabb időpontban közmeghallgatást tartson.

Természetesen az elmaradt közmeghallgatásra előzetesen jelentkező választópolgárok a helyi közügyeket érintő kérdéseikre, javaslataikra a Polgármesteri Hivataltól 15 napon belül írásban kapnak érdemi tájékoztatást.

Miskolc Megyei Jogú Város

Polgármesteri Hivatala

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum