2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Tiszaújváros várja a fürdőzőket

A miskolci barlangfürdő két hétre bezár, míg a hírek szerint Debrecenben is strand nélkül maradnak a hűsölni vágyók az elkövetkező szezonban. Éppen ezért a Tiszaújvárosi Strand- és Termálfürdő külön készül a várhatóan megnövekedő érdeklődésre.

– Jó lehetőség számunkra a kialakult helyzet – mondta Kovács Nikolett, a TiszaSzolg 2004 Kft. szállodavezetője és kommunikációs munkatársa. – Amennyiben a bezárások miatt megnövekedik az érdeklődés irántunk, és mi a szolgáltatásunkkal eleget tudunk tenni a felmerülő igényeknek, akkor esetleg magunkhoz tudjuk csábítani a későbbiekben is őket. Ennek érdekében a létesítmény több akcióval, illetve szolgáltatásbővítéssel is készül az idei évre.
– Két csúszdánk van, ami a strandszezonban várja a látogatókat, ezeket kicseréljük, hogy még nagyobb legyen az élmény. Emellett a már megszokott, sikerrel bevezetett szolgáltatásainkat is továbbvisszük, mint például a vízi tánc. Ami biztos, hogy az idén nem változtatnak árat, azaz mindenki a 2010-es tarifákon veheti igénybe a létesítmény szolgáltatásait. Emellett még egy könnyítést is terveznek azoknak, akik hűségesek. Mindez egy törzsvendégkártyában valósul meg, ami tíz alkalom után plusz szolgáltatást biztosít.
– Persze nem csak az új vendégeknek szólnak a terveink,minden eddigi látogatónkat is várunk hozzánk, mindazon szolgáltatással, amelyeket itt felsoroltam. Reméljük, az idei szezon kedvezően alakul majd. A legfrissebb információink szerint bár
valóban felújításra készülnek Debrecenben az Aquaticum strandfürdőben, idén nyáron azonban még nyitva lesz, -írja a tiszaujvaros.hu.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…