2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tésztaosztás Taktaharkányban

Dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő adta át a közbenjárására megyénk számára adományozott közel 26 ezer csomag száraztésztát a Magyar Vöröskereszt számára szerdán Taktaharkányban.

Dr. Mengyi Roland a Magyar Vöröskereszt önkénteseként rendszeresen segíti a karitatív szervezetet, mint alapszervezeti tag. A tésztaadományt is nagy örömmel továbbította részükre.

„Köszönöm szépen a közreműködésüket, remélem a legjobb helyre kerül” – mondta a közgyűlés elnöke, miközben az adományozás alkalmából készített óriási „csekket” átadta  dr. Breitenbach Gézának, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete elnökének a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatépülete előtt. „A kapcsolatunk a megyei önkormányzattal hagyományosan jó, mint azt bizonyítja ez a mai taktaharkányi esemény is. Nagyon szép mennyiség, számos településre jut majd belőle”- jelentette ki a karitatív szervezet vezetője, s az alkalmat megragadva megköszönte az élelmiszert.

Mint megtudtuk a tésztát a rászorulók közt, véradók elismeréseként a miskolci, encsi, szerencsi, tiszaújvárosi térség településein osztják ki. Taktaharkányban összesen 147 család kapott az adományból, egységesen 6-6 csomag tésztát. Az önkéntesek közé beállva dr. Mengyi Roland is részt vett az osztásban. Gyorsan, jól szervezetten dolgozott a segélyszervezet csapata, látszott, hogy összeszokottak. Ebédre már főzhetik is a tésztát az adományozottak…

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek