2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Térburkolat tisztítás Miskolc belvárosában

 A napi takarítás mellett április első hetében nagyszabású térburkolat tisztítás kezdődik Miskolcon. Két csoport dolgozik majd egyidejűleg két-két tisztító berendezéssel a belvárosi tereken, majd két irányba haladva a sétálóutcán.
– A belvárosi nagytakarítás, a térburkolat mosása több hetet vesz majd igénybe, de szeretnénk, ha tiszta lenne a belváros, s ehhez kell az, hogy a térburkolatról is eltávolítsuk a szennyeződéseket. A munkavégzés ideje alatt kérjük, és egyben köszönjük is a lakosok és a főutcai vállalkozások türelmét és megértését, hiszen egyes helyeken a munka szakaszos lezárással jár majd. De a miskolciakért, Miskolcért tesszük – mondta a munkavégzést elrendelő Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezetője, Schweickhardt Gyula. – A munkavégzéssel érintett belvárosi területek: Európa tér, Szinva terasz, Kandia köz, Erzsébet tér, Szent István tér, Városház tér, Déryné utca, Széchenyi utca. Van, ahol egy napot vesz igénybe a térburkolat tisztítása, de lesz olyan helyszín, például a sétálóutca, vagyis a Széchenyi utca keleti és nyugati része, ahol 4-4 napra lesz szükség, a nagyobb tereken pedig 2 nap alatt végeznek majd a tavaszi nagytakarítással. A feladat ellátására a tavalyi esztendőben elvégzett próbamunka tapasztalatainak figyelembe vételével, több ajánlatkérős eljárásban választottuk ki a leghatékonyabbnak ítélt alvállalkozót – tette hozzá az ügyvezető.
A technológiáról szólva Schweickhardt Gyula elmondta, hogy ahol szükséges, ott megfelelő vegyszeres, de környezetbarát hatóanyaggal, ahol viszont nem igényel hatóanyagot, ott csak nagy nyomással, mindkét esetben zárt rendszerben történik majd a térburkolat tisztítása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek