2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
Településfejlesztés Tiszabábolnán

Településfejlesztés Tiszabábolnán

Településfejlesztés TiszabábolnánTiszabábolna Község Önkormányzata évek óta megragad minden kínálkozó  pályázati lehetőséget intézményeinek korszerűsítésére és a település útjainak felújítására.
Tavaly a község vezetése pályázatot benyújtott be az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez Településfejlesztés Tiszabábolna községben címmel 79.514.856 forint összköltségben. A pályázatot ÉMOP – 3.1.3 – 2008 – 0432 azonosító számon vették nyilvántartásba. Az ott élők nagy örömére a bírálóbizottság támogatásra érdemesnek ítélte és 71.563.370 forinttal támogatta.

A beruházás ünnepélyes nyitórendezvényét augusztus 4-én tartották meg Polgármester Hivatal előtti téren. A rendezvényen Hencz Zsolt polgármester köszöntőjét követően a meghívott vendégek és a sajtó képviselői megtekinthették a beruházás helyszíneit.
A fejlesztéssel megvalósul a Községháza valamint a ravatalozó felújítása, bővítése, a temető kerítésének építése illetve a Fő és Páskom utcák burkolatfelújítása.
A kivitelezést végző cégek a Szilvási Trans Kft. és a Jánosik és Társai Kft. a munkák befejezését augusztus végére tervezik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek