2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Te mibe’ vagy yo tesó? – tehetséges zenészeket, színjátszókat, táncosokat, kézművéseket várnak

Te mibe’ vagy yo tesó? – tehetséges zenészeket, színjátszókat, táncosokat, kézművéseket várnak

Te mibe’ vagy yo tesó??? – kérdezi szándékosan a beszélt nyelvet utánzó írásmóddal a Máltai Közös Érték program felhívása.

Egyfajta gyerekeknek, fiataloknak szóló borsodi „Ki mit tud”-ról van szó, amelyben 18 év alattiakat és felettieket egyaránt várnak – külön kategóriában -, méghozzá a következő előadóművészeti ágakban: zene, tánc, irodalom (vers-mese-próza), színjátszás-performansz, képzőművészet-kézművesség.

A tehetségkutató esemény a máltaiak korábbi hasonló fesztiváljainak folytatásaként tekinthető. A mostani alkalom november 11-én következik el, színhelye az Edelényi Művelődési Ház. A kiírásban szerepel: az első ötven jelentkezőt tudják majd értékelni. A zsűri névsora: Fáy Ádám, Farkas Pisti, Miklósi Ákos, Siroki Laci. A jelentkezéseket november 1-ig várják – a program címét viselő Facebook-oldalra küldött videókkal lehet nevezni. A kiválasztottak kerülnek be a tíz nappal később Edelényben fellépők közé. A közülük a zsűri által legjobbnak értékeltek pedig majd a fővárosban kapnak szereplési lehetőséget (zenészek esetében ez lemezfelvétel is lehet; a többi kategóriában tárgynyeremények a díjak).

Érdeklődők a 0670/685-1603-as telefonszámon kaphatnak választ további kérdéseikre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek