2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tavaszköszöntő zenével, sporttal, főzéssel

Vasárnap Ongán és Taktaharkányban folytatódott a tavaszköszöntő rendezvénysorozat. A főzőverseny és a focibajnokság mellett koncerteken is szórakozhattak a vendégek. Az egész napos ongai családi sportnapot megtisztelte jelenlétével dr. Mengyi Roland, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje. Változatos programok, izgalmas versenyek, finom étel várta azt a több mint ezer embert, akik kilátogattak a sportpályára. A bátrak kipróbálhatták a lovaglást, de lehetőség volt arcfestésre, csillámtetoválásra, sőt íjászkodni is.  Nagy sikert aratott LL Junior, aki fergeteges bulit csapott.

A Labdarúgó tornát Szikszó nyerte, a második Onga lett, a dobogó harmadik fokára pedig Halmaj állhatott. A gólkirályságot Varga László szerezte meg, míg a legjobb kapus Farkas Attila, a legjobb játékos pedig Kótai Ferenc lett.

Taktaharkányban már délelőtt elkezdődött a főzőverseny a Vendégházban. A jó hangulatról Újvári Marika gondoskodott. Mulatós nótákkal örvendeztette meg a hallgatóságot. Délután rendezték meg az eredményhirdetést. A zsűri nehéz helyzetben volt a sok finom étket kóstolva. Végül Jónás Pál és csapata szerezte meg a győzelmet.

A meglepetés sztárvendég, LL Junior nagysikerű koncertet adott a Rendezvényparkban. Zárásként megvendégelték a Tavaszköszöntő Családi Napra kilátogató harkányiakat.  


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek