2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Pályázatot hirdet a miskolci önkormányzat

Tankötelessé váló tanulók beíratása Miskolcon

Tankötelessé váló tanulók beíratása MiskolconMiskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Szülőket, hogy a 2010/2011. tanévben tankötelessé váló tanulók beíratása Miskolc város általános iskoláiban 2010. április 29-én 8-18 óra, és április 30-án 8-14 óra között lesz.

 

Tankötelesek azok a gyermekek, akik 6. életévüket 2010. május 31-ig betöltik és az iskolába lépéshez szükséges fejlettséget elérték. Tankötelessé válhat a szülő kérelmére az a gyermek is, aki a 6. életévét 2010. december 31. napjáig tölti be.

A tankötelezettség kezdetéről az iskola igazgatója dönt, az óvoda véleménye, illetőleg a Miskolci Nevelési, Logopédiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet szakvéleménye alapján. Ugyanezen időben és helyen történhet az első osztályosok hittanbeíratása is. (a plébániákon és a lelkészi hivatalokban, más időpontokban is lehetőséget nyújtanak erre.)

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a beiratkozáshoz vigyék magukkal a gyermek születési anyakönyvi kivonatát, a lakcímet igazoló hatósági igazolványt, valamint az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító óvodai igazolást, vagy tanácsadói szakvéleményt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek